divendres, 22 d’octubre del 2010

Feia molt de temps que no revisava el meu blog, massa!!, i és que la veritat és que no tinc gairebé temps per parar-me una estona endavant de l’ordinador, per mirar el que per aquí es diu.

Se que és important i que és possible que ho degués de fer però sóc com sóc, i això de lo virtual no m’acaba de convèncer, i la veritat és que és una voràgine de feina que no em deixa temps ni per mi.

Em sap greu!! He vist que havia dos comentaris constructius que no havia respost i ho sento, ja que m’agrada respondre i més quan els qui ho fan, ho fan per ajudar.

He vist també que els de l’oposició de l’Ajuntament segueixen amb això d’anar contra l’alcalde, o potser contra mi? ... bueno ... suposo que si no fos l’alcalde desprès ja no em dirien res, potser se’n riurien !!!.

-Començaré pel positiu o constructiu, hi ha un comentari que em diu que si no crec que hi ha poca zona esportiva al l’Institut- Escola. Crec que no, encara que és evident que en hi havia més abans, és evident també que contra més millor, però cal dir que la zona que hi ha és més que raonable ... moltíssims centres voldrien tenir l’espai que tenim al centre de Batea.

És però evident que qui l’escriu crec que voldria, igual que jo, el millor per els nostres xiquets i xiquetes, i és per això que li agraeixo el seu comentari. Crec també que un poble com Batea, no pot permetre’s el luxe de triar l’espai de l’equipament i més d’aquestes característiques sinó que cal tenir-lo per damunt de totes les coses, i és per això s’ha de lluitar ... i així ho hem fet, segur que podria ser millor, com totes les coses, però ara és una realitat.

Respecte si ha pesat més el complir una promesa, li he de dir que en política el que s’esforça per “complir” crec que te molt mèrit, no sempre passa i crec que en aquest sentit me identifico amb qui ho fa. Dit això, clar que varem lluitar i molt per complir el que havíem promès, recordareu que jo havia dit “que si no construíem l’Institut jo no em tornaria a presentar mai més a res”, ho vaig fer per que creia que era just i necessari per al nostre poble i si ho prometia havia arribat el moment de complir-ho.

És evident però que el centre el varem construir pensant amb els xiquets i amb el millor per ells, crec que ha estat tot un encert, i que podem estar “tots” contens.

- Hi ha un altre comentari que fa referència a la connexió de la pàgina web de l’Ajuntament amb aquesta pàgina, també veig que ho reiteren els de CIU, encara que no de la mateixa forma ni formes.

La veritat és que crec que faig lo correcte, fora lo mateix que dins de la pagina web de l’Ajuntament escrigués l’alcalde, com a moltes pagines dels Ajuntaments. Si cregués que estigues fent alguna cosa incorrecta, la veritat és que no ho faria, si de fet ja veieu el que he escrit en aquest blog i també el blog dels de CIU, crec que millor així.

- Als amics de CIU de l’Ajuntament:

La veritat que sorprèn “la resposta de la resposta” i a més s’endevina fàcilment qui la fa. Sorprèn, no pels arguments que segueixen sent buits i reiteratius sinó pel fet de voler buscar un enfrontament on saben que no el poden guanyar, sols s’entén en la voluntat repetida d’intentar embrutar amb mentides un nom que no poden guanyar amb arguments ni amb fets.

Se que les meves paraules són dures... i potser te raó qui comenta que està massa caldejat l’ambient polític, potser si, però hi ha coses que no són tolerables i les numeraré:

1- Ja en hi ha prou de dir o insinuar el de les comissions, “els de CIU no ho han de respondré diuen”, quan saben que no és veritat i en parlen una i una altra vegada, quan ells són els únics d’aquest Ajuntament que han tingut de tornar diners. Això no és de rebut!!! ... això és inadmissible.

2- Jo sóc, avui professional de la política ... sóc diputat i per que el poble m’ha votat. Cobro el mateix que tots els diputats ( que no són 70.0000 € ni molt menys) i la veritat no crec que sigui ni per amagar-me ni per demanar perdó. Ah!! Per cert, he estat molts anys a la política sense cobrar res, més que vosaltres junts!!.

3- Com podeu dir que cobro 5000 € de dietes de l’Ajuntament !!!. De l’Ajuntament no cobro res, i els 5000 euros són de la gasolina, del taxi, del parking o dels pocs menjars que faig quan vaig per l’ajuntament, ja els he pagat jo per davant aquests diners. Segur que hi perdo de diners!!, llavors ... si ho sabeu, no mentiu... si us plau!! .

4- Com podeu dir que feu propostes als pressupostos? La gent ja veu els plens a la TV, hi sap el que feu ... llavors que dieu!!.


En fi, se que és molt desagraït fer oposició, però el que no pot ser és que amb aquest objectiu tot valgui, i això és el que fan els de CIU de Batea, millor dit els de tota la comarca.

Suposo que hauríeu de fer la reflexió i pensar que si la gent ens vota, tenim dret a fer el que els varem prometre, i si això significa que vosaltres no ho voleu fer o no ho faríeu així és respectable però en cap cas teniu cap raó per recriminar-nos res.

Us prego que si voleu respondre respongueu a l’escrit, no al que vosaltres voleu que jo us hagi escrit. Ah!! Per cert, es evident que qui escriu anònimament les barbaritats que vosaltres insinueu o sou vosaltres, o ho induïu vosaltres ( sols cal llegir-vos i s'enten) i això no... no ... no esta bé !!!.

4 comentaris:

CIU Batea ha dit...

Per qui vulgui saber que opina CIU Batea podeu mirar l'enllaç http://www.ciubatea.blogspot.com/
Ja que nosaltres no tenim veu a la pàgina web de l'ajuntament.

taboll enfadat ha dit...

quina vergonya de politica local,un alcalde que es deu a un sou,pel que diuen m0olt bo!que es creu el propietari del poble,yo me lo guiso yo me lo como i els de ciu que a pitjor no poden anar,inoperants... o sempre negatius i critican´ho tot.Farieu be,de no treure tants draps bruts,batea us ho agrairia,NO ENS HO MEREIXEM!!!

bateá confus ha dit...

joaquim,a les municipals sempre t´he fet costat,pero creume que ara tinc seriosos dubtes,et veig diferent,desorientat,a la teva,no vull creure que t´aguis tornat com tots els politics que asoleixen el poder.Et dire uns exmples,un blog a l´ajuntament per ús personal i un facebook personal amb coses de l´ajuntament,dinars populars gratuits, amb clar caracter electoral,i sobretot la piscina,si era amb subvencions estava d´acord,com no,pero si l´hem de pagar els bateans amb 600000e noooo!!recapacita,pregunta´ho a la gent,tira enrere no pasda res,no ens podem malgastar tans i tans de diners,a batea crec que hi ha moltes altres prioritats.Ets a temps i deixat estar de promeses i (caprichos)amb els diners de tots els bateans.VISC A BATEA

Agustinet ha dit...

Ànims senyor alcalde de Batea, tens tot el meu recolzament i el de molta i molta gent que comparteix plenament la teva legítima i absolutament real reivindicació.

Ja era hora que algú digués clarament les coses pel seu nom. Actualment, tothom parla de l'abusiu i indignant centralisme de Madrid. Però incomprensiblement, pgairebé ningú ja parla de l'històric i sobradament demostrat centralisme de Barcelona i de les austericides polítiques pressupostàries dutes a terme per CiU-ERC en els darrers anys tapades amb la bandera.

Un ebrenc que s'estima la seva terra i la seva gent, encara que fa 22 anys que viu a Barcelona.

Endavant i fora por!!